Glavni grad Podgorica i Sekretarijat za prostorno planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine, u saradnji sa NVO Green Home, NVO Prona i EU Info Centrom iz Podgorice, organizuje Energetske dane Podgorice u periodu od 24 -28 aprila 2018 godine. Manifestacija se održava po peti put, a ovogodišnji slogan manifestacije je „Zaštiti grad u kome živiš. Osvrni se, možeš ti to“.

 

NVO Green Home će u sklopu centralnog događaja koji će se održati na Trgu nezavisnosti 27. aprila sa početkom u 11:00 organizovati  Sajam energije, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i klimatskih promjena. Cilj ovoga sajma je da promoviše zelenu energiju, obnovljive izvore, energetsku efikasnost ali i digitalne i smart tehnologije, inovacije i nauku u borbi za očuvanje životne sredine, ublažavanje klimatskih promjena i dostizanje ciljeva održivog razvoja.

 

S tim u vezi pozivamo sve zaintersovane ponuđače da nam se pridruzite događaju i da na jednom od štandova koji će tim povodom biti postavljeni na Trgu nezavisnosti gradjanima i medijima koji će posjetiti manifestaciju prezentujete svoje projekte, proizvode, inovacije i pametna rješenja kao dio Vašeg portfolia i programa koje realizujete.

 

Svi troškovi događaja su pokriveni od strane organizatora, a obezbijeđena je i medijska promocija i pokrivenost.

 

Za prijavu i sva dodatna pitanja i objašnjenja kontatirajte nas na brojeve telefona 020609375 ili 067860220 ili putem emaila na [email protected] .

 

Share This

Podijelite članak

Podijelite ovaj članak sa vašim prijateljima!