Program za životnu sredinu

EnvPro je NVO koja radi na stvaranju ambijenta za povećanje svijesti, znanja i djelovanja u oblasti održivog planiranja i integracije socijalnih, ekonomskih i pitanja životne sredine u Crnoj Gori i jugoistočnoj Evropi. Ova NVO podržava različite oblike djelovanja koji teže da ljudi i organizacije koriste napredna znanja, iskustva i alate u svrhu boljeg iskorišćavanja prirodnih resursa za unapređenje kvaliteta života i građenje održivije budućnosti, osnažujuci i povezujuci se. EnvPro se zalaže za integraciju pitanja životne sredine u druge sektore, multidisciplinarnom pronalazežju rešenja, inovativnost u planiranju i implementiranju kao i sprezi nauke i politike.

U 2016 i  2017 godini  je partner na projektu, Akcija za ekološke valorizacije uvale Buljarica, finansiran od strane CEPF .

Takođe je i aktivan član: Koalicija 27, za praćenje pregovora EU sa fokusom na životnu sredinu poglavlja EU – 27, finansirano kroz projekat “Izgradnja kapaciteta za bolju zaštitu životne sredine u Crnoj Gori”.

Kontakt osoba: Ana Katnić

Kontakt email: [email protected]  [email protected]

Kampanja o upravljanju vodama

Kampanja o Natura 2000 staništima

Kampanja o upravljanju otpadom

Kampanja o energiji i klimatskim promjenama