Green Home

act green

NVO Green Home su osnovali studenti biologije, 14.02.2000. godine, kao nevladinu, neprofitnu i nestranačku organizaciju. Organizacija je nastala iz želje za aktivnim učešćem u očuvanju i unapređenju životne sredine, kao i preuzimanju aktivne uloge u razvoju civilnog društva kroz zaštitu biodiverziteta i ostvarenje koncepta održivog razvoja Crne Gore u praksi. Posvećeni smo zaštiti prirode i unapređenju životne sredine koja će osnažiti održivu budućnost i voditi ka socijalnom i ekonomskom unapređenju društvenih zajednica u našoj zemlji. U dostizanju ovoga posvetili smo se radu sa različitim interesnim stranama kako bi osnažili saradnju i zajednički rad ka postizanju održive budućnosti i široke prepoznatljivosti Crne Gore kao ekološke države. Naš rad je podijeljen u dva programa:

Program za zaštitu životne sredine

Ovaj program ima za cilj promociju, edukaciju i pružanje podrške u lokalnim i regionalnim inicijativama u oblasti zaštite i očuvanja prirode Program za zaštitu životne sredine

Program za energiju

Ovaj program ima za cilj promociju, edukaciju i pružanje podrške u lokalnim i regionalnim inicijativama u oblasti energetske efikasnosti i korišćenja alternativnih izvora energije.

Više informacija o nama možete naći na našem sajtu